Gastenboek

“Bedankt voor ons knusse verblijf hier! Jullie zorgzaamheid en aandacht maakte het helemaal perfect. Tot gauw.” (Mowie, Wei hai, Moise, Ilan en Yuna)

“Bedankt voor de warme ontvangst en jullie vriendelijke gastvrijheid. Geweldig, super. Tot de volgende keer.” (Eric en Mark)

“Bedankt voor alles, we hebben het lekker gehad. Jullie zijn erg gastvrij en vriendelijk. Leuk knus hotelletje met veel warmte. Je voelt je al snel thuis hier. Tot volgend jaar. Dan komen we zeker weer. (Raymond, Cynthia, Kimberly en Lisa)

“Van harte bedankt voor de goeie zorgen, het lekkere ontbijt en de service! (Familie Wieser)

“Hartelijk ontvangst door Nederlandse eigenaren. Goed onderhouden en schoon pension zelf de sauna was te gebruiken. Het ontbijt was perfekt en veel te veel. Stallings ruimte voor de motoren was zelfs aan wezig, super gereregeld allemaal.” (Ben)

“Zeer vriendelijk geholpen, ligt dicht bij piste, mooi uitzicht, heel erg schoon, prima kamer, prijs kwaliteit helemaal goed! Komen hier zeker terug!”

Beste Frans en José, 27-2-15

wij hebben het heel fijn gehad bij jullie, nogmaals dank voor de gastvrijheid,als ik weer naar winterberg ga denk ik zeker aan jullie en ook anderen zou ik jullie B&B zeker aanraden! (maar aan belangstelling voor jullie plekje geen gebrek heb ik begrepen)    op de kamer zijn we wat (onaangebroken) snoep en snacks vergeten, eet ze vooral op zou ik zeggen…

vriendelijke groet, Claartje Michels